Studio Stiens Logo

Menuitem Home
Menuitem Agenda
Menuitem Algemeen
Menuitem Geschiedenis
Menuitem Dirigent
Menuitem Leden
Menuitem Foto's
Menuitem Links

Archief

 Nieuwjaarsconcert 12 januari 2019 in de St.Vituskerk te Stiens

 Thema is 'Keunst yn Byld en Lūd'. Wat dat precies is, blijft nog een verrassing.

 Zaal open 19:30 uur, aanvang concert 20:00 uur. Toegangsprijs: 5 euro p.p.

 Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Nico en Aeltsje of Primera in Stiens.
 Studio actief tijdens Lūd fan de Middelsee, zondag 30 september

 Op zondag 30 september 2018 is het Lūd fan de Middelsee! Dit Under de Toer-project bestaat uit bijzondere locatieconcerten in het gebied van de oude Middelsee (middag). En een Slotspektakel op het Oldehoofsterkerkhof (avond).

 Fietstocht & Locatieconcerten op prachtige locaties in Hijum, Feinsum, Stiens, Britsum, Koarnjum, Jelsum en Leeuwarden. Het Slotspektakel wordt een bijzonder concert van ongeveer een uur.

 Bestellen kaarten en meer info: Lūd fan de Middelsee
 Najaarsconcert 11 november 2017

 Studio neemt afscheid van Leeuwarderadeel tijdens het Najaarsconcert m.m.v. 2Tone.

 2Tone is opgericht in september 2015. Na verschillende formaties was er daar een bijzondere ontmoeting tussen Omar Bakker en José Timmer,wat resulteerde in een mooie muzikale samenwerking. Het muzikale duo brengt een setlist van bestaande Soul, Blues, Pop, Funk en Jazz nummers die ze op hun eigen wijze 'ver2tonen' en zijn onlangs begonnen met eigen werk.

 Aanvang van het concert is 20:00 uur, zaal open 19:30 uur. Kaarten voor donateurs en in de voorverkoop bij de Echte Bakker Nico en Aeltsje voor 8,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar 5,00. Aan de zaal 10 euro. Elke toegang incl. consumptie.
 Geslaagden Studio 2017

 Nuria Bakker, Sanne Nicolay en Ewoud Struiksma hebben op 8 juli het praktijk examen afgelegd en zijn alle drie geslaagd voor hun B-diploma. Grote klasse van onze jeugdleden.

 Van harte gefeliciteerd met jullie diploma!
 Woensdagavond 5 juli van 19.30 - 20.30u: Concert in de wijk d“Oriėnt

 Dit optreden zal plaatsvinden op het plein van basisschool De Sprankel.

 Op het programma staan populaire muziekwerken.
 Zondagmiddag 25 juni van 15.00 - 16.00u: Zondagmiddagconcert in Leeuwarden

 Door aansluiting bij de vereniging 'Samenwerkende Muziekverenigingen Leeuwarden', een nieuwe samenwerking van 17 korpsen in de gemeente Leeuwarden, mag Studio het komende zondagmiddagconcert in de muziekkoepel van de Prinsentuin verzorgen.

 Op het programma staan populaire muziekwerken.
 Zondagmiddag 5 maart van 15.30 - 17.30u: Voorspeelmiddag in de Skalm

 Vanaf 15.30u is er een instuif voor iedere belangstellende bezoeker die de muziek en Studio een warm hart toedragen en graag meer willen weten over de verschillende instrumenten en de diverse speelmogelijkheden. Men mag zelf de instrumenten bekijken, voelen en bespelen.

 Om 16.00u begint dan de voorspeelmiddag waarbij de verschillende jonge en oudere leerlingen uit Stiens en Hallum laten horen wat ze op de lessen al hebben geleerd.

De leerlingen zullen apart maar ook in groepjes verschillende muziekstijlen laten horen en vanaf 17.00u liggen de diverse instrumenten weer voor u klaar.
 februari 2017

 Valentijnsconcert

 Studio Stiens houdt i.s.m. Hallumer Fanfare op zondag 12 februari, om 16.00 uur in de Hoeksteen in Hallum, een valentijnsconcert.

 Tevens zal de Band4Uth optreden, een samenwerking van de jeugd van de korpsen Britsum, Hallum, Hijum en Stiens.

Entree is gratis.
 13 november 2016

 En de winnaar is Nico de Groot!

 Zie voor de eerste foto's op Facebook
 12 november 2016

 Wie wordt de Maestro van Stiens?

 Studio Stiens houdt op zaterdag 12 november, om 20.00 uur in de Hege Stins in Stiens, een feestelijk donateursconcert. Waarom? Omdat Studio Stiens 120 jaar bestaat!

 Er zullen 3 prominente Stiensers hun uiterste best doen om de "gouden" baton (dirigeerstok) te winnen: Rinske van der Meulen (wethouder kunst & cultuur),  Teye Postma (badmeester bij 'it Gryn') en  Nico de Groot (bakker).


Studio Stiens
Opgericht 15 augustus 1896
Lid Muziekbond OMF

© 2002-2018 Studio Stiens